Oarsoaldeko AEK, Oreretako Landalur azokan

Oarsoaldeko AEK-ko kideak, Landalur azokan

Larunbatean, Landalur azoka egin zen Oreretan eta Oarsoaldeko AEK-k, ohi bezala, kantinaren ardura izan zuen. Kalabazina, urdaiazpikoa eta tomatearekin osatutako pintxo gozoa, onddo tortillakoa, txorizokoa... Hori guztia prestatu zuten Oarsoaldeko AEK-ko sukaldari prestuek goizean. Noski, eztarria freskatzeko sagardoa, ardo gorria eta beltza, txakolina eta ura ere ez ziren falta izan. Arratsaldean, Oreretako tabernek egindako pintxoak izan genituen dastagai.

Idoia eta Amaia sukaldari finak, kalabazina eta piperrak plantxan jartzen
Tragoa eta pintxoa jatera hurbildu ziren herritarrak


Kantinara hurbildu zirenek Oarsoaldeko AEK-ren poltsiko egutegitxoa eta hiztegitxoa eraman zituzten opari.

Iruzkinak